Breeze dating app nu ook in België te gebruiken

De Nederlandse datingapp Breeze dating heeft onlangs zijn intrede gedaan op de Belgische markt. Het platform organiseert nu ook dates in steden als Antwerpen, Leuven en Gent. Uniek aan Breeze is dat het geen chatfunctie biedt; in plaats daarvan stimuleert het gebruikers om direct een fysieke ontmoeting te plannen. Ben je een match, dan ga je gelijk op date!

Breeze dating app logo

In Nederland bleek Breeze dating een schot in de roos. Veel singles en dan met name jongeren zijn dating apps zat, en dan met name het langdurige gechat voordat er een afspraak van de grond komt. Breeze dating pakt dit helemaal anders aan en laat je bij een match juist niet chatten, maar stuurt je gelijk op date.

Deze ‘offline dating app’ is te downloaden voor iPhone en voor Android toestellen.

Breeze Dating: wat is het precies?

Breeze, de innovatieve datingapp, heeft als doel de eindeloze swipe-cultuur te doorbreken. Wat Breeze uniek maakt, is dat je bij een match direct een afspraak kunt plannen. Lees onze review voor meer informatie.

Bij Breeze kun je onmiddellijk een ontmoeting inplannen zodra je een match hebt. De app zelf is gratis te downloaden, maar voor een date betaal je een bescheiden bedrag, inclusief het eerste drankje.

Bij Breeze is eindeloos swipen niet mogelijk. Iedere dag krijg je slechts een beperkt aantal potentiële matches voorgeschoteld, waardoor je veel gerichter kunt zoeken. Hierdoor is ongeïnteresseerd swipen verleden tijd.

de breeze dating app in actie
de breeze dating app in actie

Hoe Werkt Het?

Bij Breeze draait alles om directe actie. Zodra je een match hebt, kun je meteen een afspraak inplannen. Deze aanpak helpt om de interacties sneller en authentieker te maken. Het downloaden van de app is geheel gratis. Voor het organiseren van een fysieke date betaal je een klein bedrag, waarbij het eerste drankje inbegrepen is.

Beperkingen en Kenmerken

Breeze vermijdt de eindeloze swipe-cultuur die vaak voorkomt bij andere datingapps. In plaats daarvan krijg je dagelijks een beperkt aantal potentiële partners voorgeschoteld. Dit betekent dat je meer gericht kunt zoeken en minder tijd kwijt bent aan oppervlakkige interacties. Deze beperking moedigt een meer doordachte benadering van dating aan.

Breeze app screenshot

Waarom Kiezen Voor Breeze Dating?

De app biedt een verfrissende verandering in het datinglandschap door de nadruk te leggen op het echte ontmoeten van mensen in plaats van langdurige online gesprekken. Dit kan helpen om de datingervaring te versnellen en te verlevendigen, waardoor je sneller echte connecties kunt maken.

Groepsinteresse: Matching Pools

Een bijzondere functie die je bij veel andere datingapps niet tegenkomt, is de optie om je aan te sluiten bij Matching Pools. Dit zijn speciale interessegroepen waarin je je kunt inschrijven, zoals ‘Outdoor Enthusiasten’, ‘Festivalgangers’ en ‘Bordspel Fans’. Wanneer je je aanmeldt voor een specifieke pool, kunnen andere singles die ook lid zijn van die pool jouw profiel zien. Dit maakt het eenvoudiger voor ‘Bordspel Fans’ om elkaar te vinden.

De groepen waartoe je behoort worden niet automatisch weergegeven op je profiel en zijn enkel zichtbaar voor andere leden van dezelfde pool. Dit zorgt voor een gerichter contact met gelijkgestemde personen.

Het zal je niet verbazen dat de meest populaire pools thema’s hebben als: ‘Kinky’, ‘Casual Dating’, ‘Friends with Benefits’ en ‘Onenight’. Lees ook de pagina over andere dating apps. Wat is jouw favo app? Laat een comment achter!


C-date dating banner

Plaats een reactie